Close
26 augustus 2020

MET Schoolpas

Bekijk dit fotoalbum in de portal

Wat je moet weten over de schoolpas:

  • De schoolpas is een verplichte, persoonlijke pas op naam.
  • De schoolpas is inbegrepen in het schoolgeld.
  • Bij verlies kost de pas opnieuw € 7,50
  • Voor de pas hebben we een goed lijkende foto nodig!

De pas wordt in de eerste schoolmaand gemaakt. Tot het moment dat de persoonlijke pas gedrukt is, krijgt de leerling een tijdelijke schoolpas met een nummer. Deze tijdelijke pas levert de leerling in als de persoonlijke pas klaar is.

Wat kun je ermee doen?

Op de pas kan geld worden gezet. Er kan worden betaald in de MET-shop (online), in de kantine en in de “snoep MET fruitwinkel”. Na iedere aankoop wordt het saldo bijgewerkt.

MET-Shop

Op de schoolsite staat een snelkoppeling naar de webwinkel. Klik daarop en je komt bij de webwinkel van de Met. Je hebt een account nodig om te kunnen inloggen, te kunnen “winkelen”. Met de leerlingen wordt op school een account aangemaakt. Het geld wat op de pas staat wordt via de Met-shop beheerd. Leerlingen leren zo onder andere hun geld beheren en online te winkelen. Ook ouders/verzorgers kunnen een account aanmaken. Op de site van de Met-shop staat links boven een knop: “registreren”, hier kunt u een eigen account aanmaken. Dit is kosteloos. Het enkel abonneren op een nieuwsbrief van de Met-shop is eveneens mogelijk. Klik op: “Klantenservice” (links onder op de site) en u leest hier meer over.

Heeft u een account dan kunt u in actieperiodes online bijvoorbeeld een product kopen wat door onze leerlingen gemaakt wordt. (Op is Op!) De opbrengst gaat naar een goed doel. Heeft u vragen dan kunt u uiteraard op school terecht. Wij kunnen helpen bij het maken van een account. Vragen over de Met-shop kunnen ook rechtstreeks via de mail worden gesteld. Rechts bovenin kunt u klikken op: “contact”. Via: de link “School Website” komt u weer terug op de site van de Met. Er kan niet met contant geld worden betaald op school.

Bekijk deze pagina in de portal
Deel deze post met anderen